KONG Traffic Leash црвено

960 ден

KONG Traffic Leash е поводник кој ни е од голема помош за време на прошетките низ град или во место со многу гужва. Со должина од 1.5м што го прави повеќе практичен за разлика од повеќето поводници.

Traffic Leash ни е од голема помош бидејќи има две рачки, едната горе која се отвара со тока, и втората која се наоѓа на крај на поводникот. Горната тока се отвара и може да се прикачи на дрво, бандера или маса дур сте излезени со миленикот и треба да те почека некаде. Втората рачка која се наоѓа на крај на поводникот е кратка и служи за поголема контрола на твојот миленик: ако сте во гужва, сообраќај или пак повеќе влече.

Целиот материјал на поводникот е мек и не смета на рака, а двете рачки се додадени со втор слој. Дополнително, е плетен со рефлективна лента и е соодветен за шетање на време со слаба видливост.

Во две дебелини.

Шифра: Не е достапно Категорија: , , Ознаки: , ,