KONG Wubba Friends

710 ден1,300 ден

  • Со два слоја на материјал, високо издржлив најлон и плишан материјал
  • Идеална играчка за тегнење и гушкање
  • Со свирка
  • Не се наменети за џвакање

 

Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , , , ,