Jerkey ленти со пилешко

200 ден

Види како твоето куче баш збеснува по неговите омилени грицки кои содржат вистинско месо! Секоја лента е сочна и вкусна- идеална комбинација од вкусно пилешко по кое секогаш ќе бара повеќе.

20 ленти во пакување.

Категорија: Ознаки: , ,