Orijen Six Fish Cat

1.120 ден6.048 ден

Со 40% богато хранливи протеини и ограничени 16% ниско-гликемични јагленохидрати, ORIJEN SIX FISH е погодна за сите раси на мачки и низ сите животни фази според нивните еволуциони и биолошки потреби.

Неспоредливо  со било која друга храна за мачки, 2/3 од рибите се свежи (во фрижидер, без конзерванси) или сирови  (брзо замрзнати, без конзерванси), вклучувајќи ги и првите 6 состојки од риба.

Целосен вкус се добива од целиот плен риба (вклучувајќи ги и органите и ‘рскавицата) што ја обезбедуваат буквално секоја хранлива материја за која вашата мачка треба да напредува – додаваат само цинк, бакар и холин.

За дополнителни информации: https://www.orijen.ca/foods/cat-food/dry-cat-food/six-fish-cat/

*Плати со картичка и добиј 10% намалување на цела вреќа!

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , , , ,