Orijen Original Cat

1.020 ден5.508 ден

Помогнете и на вашата мачка да живее раскошен живот со помош на рецептите со висока количина на протеини што обезбедуваат врвна исхрана. Како месојадци, денешните мачки еволутивно се како нивните предци, со што имаат потреба од биолошки соодветна исхрана богата со разновидни сотојки од животинско потекло. Original Cat рецептата со свежи животински состјки, кокошки и мисирки чувани во природни услови, диво уловени или одржливо одгледувани риби. Со состојки од цел плен, како органи и коски, Orijen Original Cat е изработена со најхранливите и сочни делови од пленот со цел да се задоволат сите нутритивни потреби на мачето. Со 85% состојки од високо квалитетни животински состојки и брзо замрзнат слој од црн дроб, резултатот е биолошки соодветна исхрана со која нема споредба.

  • Првите 5 состојки се свежи или сирови состојки од живина и риба
  • 85% високо квалитетни состојки од живина и риба, обезбедувајќи правилен извор на есенцијални протеини, витамни и минерали
  • Нашата автентична исхарана базирана на цел плен се состои од најсочните делови од пленот, како што се живина и риба, органи и коски, со цел да се создаде имитација на исхраната на предците на нашите мачки
  • Обложени со брзо замрзнат слој за поубав вкус кој вашите мачки инстиктивно ја сакаат
  • Нашите кокошки и мисирки се чувани во природни услови, надвор од кафези и се слободни да се шетаат во плевни без пристап до надворешниот свет

За повеќе информации: https://www.orijenpetfoods.com/en-CA/cats/cat-food/original-cat/ns-ori-catkitten.html

*Плати со картичка и добиј 10% намалување на цела вреќа!

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , , ,