Orijen Tundra

720 ден7,387 ден

Поттикни го твоето куче да биде секогаш во одлична форма и добро здравје со исхрана која е богата со протеини. Кучињата по природа се месојадни животни, така што им е потребна Биолошки Соодветна исхрана богата со цел плен од животното, вклучувајќи месо, органи и р’скавици. ORIJEN TUNDRA ги вклучува сите потребни состојки кои се потрбени во секојдневните активности на твоето куче, од свежи или сирови состојки вклучувајќи патка, риба и елен. На овој начин твоето куче дирекно од природен извор добива се што му е потребно и со тоа да се задоволат сите нивни потреби во однос на исхраната. Составена од високо квалитетни состојки со 85% цел плен животни, вклучувајки и брзо смрзнат џигер, оваа исхрана е скоро невозможно да се спореди со останатите.

  • Првите 5 состојки се сирово плен од елен, коза, дива свиња, харинга и патка
  • 85% цел плен од високо квалитетни состојки од риба и месо кој придонесуваат за богат извор за есенцијални протеини, витамини и минерали.
  • Нашата исхрана од ЦЕЛ ПЛЕН ги вклучува сите делови од животното како кога тие би се исхранувале во природата со животни вклучувајки органи или коски со цел да се имирита исхраната на нивните предци.
  • Во храната има и брзо-смрзнати состојки кои имаат богат вкус на сирови состојки за задоволување на инстинктот на кучињата
  • Со најголемо внимание подговтени во Канада со светски најдобрите состојки

*Свежите состојки се зачувани во фрижидер за зачувување на свежината, а нашите брзо-смрзнати сотојки се со максимален вкус. Без процесирање на состојки за да се зачува свежината

 

За повеќе информации посетете ја страницата:

https://www.orijenpetfoods.com/en-CA/dogs/dog-food/tundra/ns-ori-tundra.html

Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , ,