Petosan Дентал четка за заби

400 ден

Дизајнот на Petosan двојната четка за заби е навистина практична, лесна за користење и секако ефективна. Бидејки има четки од двете страни, на некој начин ги “гушка” забите и со едно движење се чистат од внатрешна и надворешна страна. Така многу лесно и брзо ќе може да ги исчистите забите и со тоа ја подобрувате оралната хигиена кај Вашиот миленик.

Соодветно за мали и возрасни кучиња.

Водич за големини:

  • Големина L: кучиња над 16Kg
  • Големина М: кучиња од 7 до15kg
  • Големина Ѕ: кучиња од 3 до 7Kg
  • Големина Toy: кучиња под 3Kg или мачиња
Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , ,