Plouf Puppy

450 ден

Запознајте се со новите овошни шампони на Biogance наречени Plouf! Сега веќе бањањето ќе биде лесно и забавно!
Plouf Puppy е шампон кој е соодветен за сите мали кутриња, за секој тип на крзно. Нежно го чисти крзното, мек шампон за првите купки за најмалите.
Шампонот е во форма на гел што го прави лесен за употреба и за брзо ќе успеете да го поминете целото тело на миленичето.
Кои се придобивките од користење на природните состојки на Plouf шампони?
Праската е овошје кое помага во регенерација на кожата, штити од надворешни агресии и ја хидрира.
200ml
Категорија: Ознаки: , , ,