Серано месна коска

330 ден

Серано коските се омилени кај кучињата, вакумирани за да се зачува целосниот вкус и свежина. Хранлива закуска со месо и коскена срцевина е одлична замена за оброк или помеѓу оброци кај сите кучиња.

 

 

Категорија: Ознаки: , , , ,