Slow-feeder Atlanta сиво

1.080 ден1.580 ден

Наједноставни со стил, е тоа се тањирите Atlanta. Со едноставните бои кои може да се вклопат секаде и елегантната форма, навистина е нешто на кое не може да му одолеете. Ова е специјализирано тањирче за оние кучиња кои се прејадуваат или пак ги голтаат цели зрна храна брзо. Пречките поставени на долниот дел им тера да успорат со јадењето, за да се спречи прејадување или повраќање.

Направени се од меламин – пластика која е високо издржлива и не може да се изгребе или оштети. Од практичен аспект се додадени гумички на долниот дел за да не може да се лизга и за да биде стабилна за во случај кучето да скокне врз неа!

Тачирчето може да се извади и да се пере во машина.

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , ,