XL топка со ментол Livia

990 ден

Ако имаш големо куче и сите топки се мали, сигурни сме дека оваа играчка ќе ги исполни Вашите очекувања. Не само што е навистина голема, целата топка има нерамнини кои помагаат на Вашето куче полесно да ја фати топката.

Играчка која скока, плови и со мирис на ментол. Само за голема раса.

Димензии: 14 cm

Категорија: Ознаки: , , , ,