Анти- слип памперс

390 ден630 ден

Памперс кој се поставува на било која површина на која кучињата се тренираат да вршат нужда.

Овој тип на памперс има специјален додаток на долниот дел кој го задржува памперсот на своето место и не се лизга.  Супер- абсорбирачки со додадени полимери и не ја задржува лошата миризба.

Со лепенки.

10 парчиња во пакување

 

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , , ,