Влажни марамчиња за маче

240 ден

Специјални влажни марамчиња наменети за мачиња. Помагаат во одржување на чистото крзно и навлажнување на специфичната кожа кај мачињата, со вода и мека арома која се совпаѓа со потребите на мачињата.

40 парчиња

Категорија: Ознаки: , ,