Држач за тоалет Hamster

540 ден

Торбичките за тоалетни ќеси не мора да значи дека треба да се досадни, туку може да бидат и ептен интересни за сите возрасти. Ова е торбичка прикачена на играчка хамстер, интересна плишана играчка како и целата Hamster колекција на Croci.

Ги видовте останатите производи од Hamster колекцијата?