Играчка Fright Мумија

960 ден

Колекцијата Fright на Croci Spa е направена од повеќе меки и издржливи играчки кои се супер забавни и по малку страшни! Мумијата е направена од платнен материјал и со додадени јажиња за поголема издржливост и забава за нашите крзнени пријателчиња.

Без разлика дали се за Halloween, 1-ви Април или за забава, твоето милениче сигурно ќе ги обожава овие играчки.

Димензии: 26цм

Категорија: Ознаки: , , ,