Подлога за памперс

1.700 ден

Подлога за памперс за кучиња која не дозволува протекување на подот. Се прицврстува од сите четири страни и памперсот не може да се извади од подлогата.

Лесно за вадење и чистење.

Димензии: 60x60cm

Категорија: Ознаки: , , ,