Силиконско капаче

50 ден

Силиконско капаче за храна, може да се користи за затварање на мерилки или конзерви.

Ставете го капачето врз отворот и нежно притиснете со рацете на крајот на отворот за да го истиснете воздухот и да направите мал вакум со капачето.

Така храната ќе остане свежа до следното отварање.

Дијаметар: 10cm

Шифра: Не е достапно Категорија: , , Ознаки: , , , , ,