Eco Clean песок за мачка

480 ден1,350 ден

Еколошки тоалетен песок за мачки кој е од растително потекло и е биоразградлив. Изработен според последните светски трендови за зачувување на околината.

Долготрајно дејство, се згрутчува, без непријатни мириси и се фрла во тоалетна шоља.

Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , , , ,