Tofu Clean песок за мачка рефил

260 ден

Рефил песок Tofu Clean кој се дополнува во Луна Пет со купена кофа од 3кг од рециклирана пластика. Песокот не може да се купи како рефил без рециклираната кофичка. Цената е за 1кг Тофу песок,

  • Tofu Clean е песок за мачки кој е целосно од растително потекло, со соја како примарна состојка. Целосно биоразградлив и 100% природен песок без хемиски состојки.

Благодарение на растителните влакна, овој песок целосно е клампинг и се прави како топче кое дирекно се фрла во тоалет школка или пак може да го користите како ѓубриво во Вашата градина.

Со тоа се гарантира максимално впивање и контролирање на мирисите, без да остави хемикалии на нивните шепи.100% безбедно за луѓе и животни, не го гребе подот или пак прави прашина.

Начин на користење: Во тоалетот стави 6-7 цм од песокот според потребите на твоето маче. Отстрани ги само оние делови кои се направени во топче и додај повеќе песок да се балансира.

Едно пакетче песок трае 3-4 недели зависно од потребата на мачката.

 

Категорија: Ознаки: , , , , , ,