Архива: Активности и Настани

BAZAAR НА РАКОТВОРБИ СО ИВА, КАЛА И CRAFTIES HANDMADE ВО ЛУНА ПЕТ

Здраво друштво! Во Сабота (25 Март 2023) ќе имаме прекрасен настан со наша креаторка со [...]

СРЕЌНА НОВА 2023

Годината ја завршуваме како што почнавме, со новогодишни пакетчиња за Предновогодишниот хуманитарен настан наменет за [...]

НОВОГОДИШНА ФОТОСЕСИЈА 2023

Најнестрпливо очекуваниот настан во Луна Пет, Новогодишна фото сесија за мачиња и кучиња, под раководство [...]

ОБОИ МЕ НОВОГОДИШНО vol. 2

Креативни рачиња и љубопитни кученца се секогаш присутни на нашиот омилен настан „ОБОИ МЕ НОВОГОДИШНО“ [...]

БЛАГОДАРНИЦА ОД ЛАЈКА

Благодариме многу на Лајка за Благодарницата која ни ја доделија. Многу сме радосни и секако, [...]

ЛУНА ПЕТ НА ПОСЕТА ВО ЛАЈКА 21-ви ноември 2022

Овој пат на нашата кратка посета во Лајка беше Борис, член на тимот на Луна Пет [...]

ЉУБОВТА КОН КУЧИЊАТА – ПРИЧИНА ЗА ДЕТСКА КРЕАТИВНОСТ

Се сеќавате ли на ЛИКОВНИОТ КОНКУРС ЗА ДЕЦА ОД ПРЕДУЧИЛИШТНА И УЧИЛИШТНА ВОЗРАСТ, кој по [...]

СРЕЌЕН ВТОР РОДЕНДЕН ЛАЈКА

Огромно ни беше задоволството кога не поканија од Лајка на роденденската хуманитарна забава по повод [...]

АВАНТУРИСТИЧКИ ПРЕДИЗВИК НА ИНСТАГРАМ – САВА ОСИГУРУВАЊЕ & ЛУНА ПЕТ

По повод интернационалниот ден на животните 04-ти октомври 2022 година, втор пат по ред заедно [...]

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН HAPPY SHELTER –СКОПЈЕ 15.10.2022

Пресреќни сме што бевме поканети од Happy Shelter од Скопје да го прославиме нивниот 2 [...]