Архива: Новости

Бисера и Канал 5 во Луна Пет

Искрено им благодариме на водителката Бисера и целата ТВ екипа на Канал 5 Телевизија @kanal5televizija [...]

ЛУНА ПЕТ ВО ЗОО СКОПЈЕ

Иако денот ни беше врнежлив од рано наутро, сепак за нас беше прекрасен ден, бидејќи [...]

ЛУНА ПЕТ НА НАЈГОЛЕМИОТ САЕМ ВО ЕВРОПА

Во периодот од 12-14 мај, традиционално, Луна пет го посети INTERZOO во Нирнберг, Германија, најголемиот [...]

БОИМЕ ВЕЛИГДЕНСКИ ЈАЈЦА СО ШЕПИ!

Уметничките настани носат толку многу позитивна енергија и зближуваат луѓе, миленичиња и деца на едно [...]

Среќната приказна на Биги

Денес е многу среќен ден за нас!  Денес срцето ни е полно!!! Прво да Ви [...]

Промоција на PAWTRAITS- Уникатни персонализирани портрети за Вашето милениче

Идеите и сета креативност што тие ја носат со себе, најдобро можат да се забележат [...]

ЕВА ГО НАЦРТА СВОЈОТ СОН ЗА „ОДЛИЧЕН 5“

Денес на гости во Луна Пет ни беше Ева, нашата мала талентирана уметничка, која својот [...]

НОВОГОДИШЕН BANDANA FASHION BAZAR СО АЛЕКСАНДРА И НАЛА – NallaThePittieShop 02.12.2023

На 02 декември  имавме голема чест во Луна Пет за прв пат на македонскиот пазар [...]

ПРОМОЦИЈА НА КНИГА СО РЕЦЕПТИ ЗА МИЛЕНИЦИ „ДОМАШНИ ДЕЛИКАТЕСИ за нашите домашни миленичиња (кучиња, па и мачиња)“ од авторката Проф. д-р Наташа Ѓорговска

ПРОМОЦИЈА НА КНИГА СО РЕЦЕПТИ ЗА МИЛЕНИЦИ ДОМАШНИ ДЕЛИКАТЕСИ за нашите домашни миленичиња (кучиња, па [...]

П О В И К ЗА III ЛИКОВЕН КОНКУРС Нацртај го твојот „pet“ за одличен 5

П О В И К ЗА  III ЛИКОВЕН КОНКУРС   Нацртај го твојот „pet“ за [...]