Архива: Запознајте се со нашите миленици и сопствениците

Запознајте се со Зиги, маче најдено на улица

Денеска имаме една прекрасна приказна да споделиме за едно маче по име Зиги. Прекрасна бела [...]

Запознајте се со Бастиан, Џиа и Манго

Денеска сакаме да Ве запознаеме со трио фантастико под водство на Ани! Ова трио се [...]

Запознајте го Цацко Францускиот Булдог

Ајде да се запознаеме со Цацко и Моника – дуо кое секогаш нѐ расположува, кога [...]

Запознај го Ѕевс Америчката Акита

ИНТЕРВЈУ СО ЅЕВС И ЗВОНКО Денес сакаме да Ви ги претставиме Ѕевс-Американска Акита и Звонко [...]

Запознај го Спајк (пит бул)

Спајк: Здраво, пријатели! Јас сум Спајк од расата Пит Бул! Да ви биде јасно уште [...]