Tag Archives: dogs

Месец Јануари- Месец на прошетка на твоето куче!

Секој месец Јануари означува почеток на годината и е исполнет со многу прослави, дружби и [...]

Совети за безбедна прошетка кога надвор врне дожд

Дневните прошетки за твоето куче се основа за долг живот и добра здравје, без разлика [...]

Како да го запознаеш твоето куче со новиот член на фамилијата?

Честитки! Твојата фамилија станува се побогата и тоа е причина за среќа. Кога се чека [...]

7 рецепти за домашен сладолед за твоето куче ова лето!

Сите обожаваме сладолед или некоја ладна закуска ова лето! Кога надвор температурите се високи многу [...]

Кучиња на трамболина- водич за безбедност и корисни информации

 Почнувајки од подобрување на состојбата на зглобовите па се до горење на калории и оформување [...]

ПРИКАЗНАТА ЗА ДЕДЕ ЈОДА, НАЈСЛАТКОТО СТАРЧЕ НА СВЕТОТ!

Текстот во целост е преземен од ФБ страницата на Ива Стојановиќ. Читам и плачам. Од [...]

Прва Помош за миленици (First Aid)

        Прва помош за миленици   Реагирајќи брзо и соодветно во итни ситуации [...]