Tag Archives: tips&tricks

Како да го запознаеш твоето куче со новиот член на фамилијата?

Честитки! Твојата фамилија станува се побогата и тоа е причина за среќа. Кога се чека [...]

Кучиња на трамболина- водич за безбедност и корисни информации

 Почнувајки од подобрување на состојбата на зглобовите па се до горење на калории и оформување [...]

Прва Помош за миленици (First Aid)

        Прва помош за миленици   Реагирајќи брзо и соодветно во итни ситуации [...]