НАША ЛУНКА СТАНА МАЈКА – јануари 2018

На 02 јануари 2018 година наша Лунка стана мајка и на овој свет ни донесе прекрасни 7 кутриња, 6 женски и 1 машко кутре.

Лунка наша се покажа како прекрасна мајка. После речиси еден месец мама Луна почна да ги учи малите бељи да прават, сѐ хаос по дома ни направија:))

Да се здрави и живи и големи да пораснат.