Објави од автор: Луна Пет Шоп

Бисера и Канал 5 во Луна Пет

Искрено им благодариме на водителката Бисера и целата ТВ екипа на Канал 5 Телевизија @kanal5televizija [...]

ЛУНА ПЕТ ВО ЗОО СКОПЈЕ

Иако денот ни беше врнежлив од рано наутро, сепак за нас беше прекрасен ден, бидејќи [...]

ЛУНА ПЕТ НА НАЈГОЛЕМИОТ САЕМ ВО ЕВРОПА

Во периодот од 12-14 мај, традиционално, Луна пет го посети INTERZOO во Нирнберг, Германија, најголемиот [...]

БОИМЕ ВЕЛИГДЕНСКИ ЈАЈЦА СО ШЕПИ!

Уметничките настани носат толку многу позитивна енергија и зближуваат луѓе, миленичиња и деца на едно [...]

Пролетен Маскембал на вдомени кучиња во Градски Парк

Благодарни сме што и оваа пролет бевме дел од извонредниот настан – Пролетен маскенбал на [...]

Среќната приказна на Биги

Денес е многу среќен ден за нас!  Денес срцето ни е полно!!! Прво да Ви [...]

Успешна Акција – “Пролетно Чистење”

Упатуваме најискрена благодарност до сите учесници во оваа акција, од огромно значење за сите нас, [...]

Промоција на PAWTRAITS- Уникатни персонализирани портрети за Вашето милениче

Идеите и сета креативност што тие ја носат со себе, најдобро можат да се забележат [...]

Кај Ване Марковски во “Македонија Наутро” на МТВ1 со тема: Дали се потребни гробни места за домашните миленици?

Со огромно воодушевување ја примивме поканата од Ване Марковски, за учество во неговата утринска програма [...]

Денот на љубовта во “Happy Shelter” <3

Среќата и љубовта се за делење, особено на Валентајн, кога буквално љубовта е на секое [...]