ЛУНА ПЕТ НА PETZOO EURASIA EXHIBITION ВО ИСТАНБУЛ октомври 2021

Тимот на Луна Пет беше на посета на PETZOO EURASIA EXHIBITION во Истанбул, единствениот меѓународен, најсеопфатен и специјализиран саем за индустрија наменета за домашни миленици во Турција.

На овој саем Тимот на Луна пет се запозна со најновите трендови во пет индустријата од Европа и Азија.