ЛУНА ПЕТ СЛАВИ 5-ТИ РОДЕНДЕН мај 2021

Луна пет слави 5 најпрекрасни години и ние сме најблагодарни на сите Вас кои сте дел од нашето огромно семејство сето ова време!

Не би можеле да замислиме ниту еден ден без Вас и затоа неизмерно сме благодарни на сите шепички кои секојдневно нѐ посетуваат.

Се надеваме дека Ви се допадна слатката маса, која со огромна љубов беше подготвена. А секако, нај благодарни сме на сите крзнени пријателчиња кои со голема сласт ја „исчистија“ цела маса.