НОВОГОДИШНА ФОТОСЕСИЈА 2022

Нашата најомилена активност која со душа ја чекаме цела година – НОВОГОДИШНА ФОТОСЕСИЈА – со еден куп мини Дедо Мразчиња со опафчиња, снежни кралици, светкави тути сукњички и на крајот прекрасни слики.

Да нѐ прашате која слика ни е омилена, верувајте, не би знаеле.

Еден е зборот за сите: ОМИЛЕНИ!!!