ОБОИ МЕ НОВОГОДИШНО – Специјален настан за дечиња од 5 до 12 години декември 2021

Обои ме Новогодишно

Специјален настан за дечиња од 5 до 12 години каде имаат за задача да украсат едно лампионче. По случаен избор 4 среќни дечиња ќе бидат одбрани во Петок и ќе ги поканиме во Луна Пет да го обојат своето лампионче за Новата Година и за награда ќе добијат пакетче за миленичето (🐶или 🐱)

 

Кои се условите за пријавување?

✅Играта е за деца од 5 до 12 години

✅Да имаш куче или маче за миленик

✅Лајк на сликата

✅Во коментар пиши ни каков миленик имаш и како се вика

 

Настанот ќе се одржи во Сабота (18.12) во Луна Пет и секое дете ќе има термин од 30 минути. Доколку не ги исполнувате правилата нема да имате право на учество.

.

Среќно! И смисли како ќе го обоиш твоето лампионче!