Запознај го Ѕевс Америчката Акита

ИНТЕРВЈУ СО ЅЕВС И ЗВОНКО

Денес сакаме да Ви ги претставиме Ѕевс-Американска Акита и Звонко и да видиме што имаат тие да кажат еден за друг:)

Интервју со Ѕевс и Звонко

Ти благодариме Звонко што одвои време да ги одговориш нашите прашања и да ни опишеш како изгледа живеењето со куче од оваа раса.