СЕ ДРУЖИМЕ СО ВАНЕ МАРКОСКИ ВО ПРИЈАТЕЛИ – МРТ

Голема радост е кога имаме можност да бидеме гости во прекрасната и едукативна емисија, каква што е Приказна на Македонска Радио Телевизија и малку заедно да поразговараме за сите актуелни теми околу нашите миленици.

Ти благодариме Ване Mаркоски што нѐ посети и што ни го разубаве денот.  Целиот тим на Луна Пет сме секогаш среќни кога можеме да разговараме за сите актуелни теми околу нашите миленици. Луна пет секогаш се залага за едукација и поголема информираност, со цел сите да бидеме многу подобри сопственици на миленици и да им го пружиме најдоброто што можеме и умееме.

Целиот разговор со Ване Mаркоски можете да го погледнете на следниот линк на Prikazna S02E21 – Миленици

https://youtu.be/E5TjxaKfpdk

Искрено се надеваме дека ќе Ви се допадне.

Уште еднаш, Ване, многу ти благодариме!!