МЕЃУНАРОДЕН СЕРТИФИКАТ ЗА ПЕТ НУТРИЦИОНИЗАМ

Со голема гордост Ве известуваме дека Деспина Ковачева Алексовска, на 04.08.2022 година се стекна со меѓународен сертификат за пет нутриционизам од New Skills Academy од Англија.

Браво Деспина, се гордееме со тебе!!!

Сертификат Пет нутриционизам