СРЕЌЕН РОДЕНДЕН HAPPY SHELTER –СКОПЈЕ 15.10.2022

Пресреќни сме што бевме поканети од Happy Shelter од Скопје да го прославиме нивниот 2 роденден на 15-ти октомври, заедно со сите 85 бездомни весели опавчиња и љубопитни носиња од овој шелтер кои бараат љубов.

Нашата слатка маса беше подготвена со многу љубов, па затоа сите кученца беа нетрпеливи да „украдат“  по некоја бомбица, а некогаш и со се стапчето, па моравме мнооогу да внимаваме!

На Happy Shelter од Скопје им посакуваме само успеси и повеќе кученца испатени во новата дома.

А до сите Вас, наша топла препорака е да го посетите овој шелтер за кучиња каде сигурно ќе најдете некое крзнено пријателче кое ќе сакате да го земете дома со Вас.