СРЕЌЕН ВТОР РОДЕНДЕН ЛАЈКА

Огромно ни беше задоволството кога не поканија од Лајка на роденденската хуманитарна забава по повод Втор роденден на Лајка на ден 29.10.2022 година.

Па направивме торта на 3 спрата!!! И тоа розова!

Искрено се надеваме дека им се допадна на нашите крзени пријателчиња.