СРЕЌНА НОВА 2023

Годината ја завршуваме како што почнавме, со новогодишни пакетчиња за Предновогодишниот хуманитарен настан наменет за бездомните кучиња во Лајка, бидејќи и тие заслужуваат.

За подобро утре на сите крзнени пријателчиња, за подобри ние, за подобра Нова година!

Тимот на Луна Пет