Евент во Луна Пет – се учиме да четкаме заби, под мотото: Мора ли да се мијат забите? ДА, МОРА!!!

Миење заби на миленикот не треба да е „тепачка“ по дома, за сè има решение!

Чисти и здрави заби се основа на добро здравје, па затоа никако не смееме да ги заборавиме и да не ги чистиме редовно.

Клучот е во редовноста!

Ако редовно ги четкате забите на вашето милениче, куче или маче и почнете уште додека се мали, нема да имате проблем понатаму со четкање.

 

Ако ти треба помош и не знаеш од каде да почнеш, знаеш кого да прашаш!

Дојди во Луна Пет заедно со твоето милениче и заедно ќе се запознаеме со четка и паста за да знаеме како правилно се користат.

 

Евентот е во два дела:

Првиот беше на 19 август 2023,каде измивме многу, многу запчиња на кучиња и мачиња, поминавме цел ден во дружба со нашите миленичиња, од кои некои и не беа толку среќни додека им ги миевме запчињата и имаше многу, многу поклони и изненадувања.

Вториот дел го планираме кон крајот на септември, но навремено ќе ве известиме. Сите кои немаа можност да дојдат тогаш, сега ќе ги чекаме со огромно задоволство.