ЛУНА ОСВОИ ЗЛАТЕН ТРОФЕЈ – февруари 2017

Наша Лунка освои златен трофеј BOB (Best of Breed) – титула најубаво куче на расата 2017 и сета среќна трчкаше по дома, како да знае што значи тоа!

А ние живи среќни и мораме да ја пофалиме газдарицата:))

Браво Луничка, среќа наша !!!