ЛУНА ПЕТ НА INTERZOO ВО НИНБЕРГ мај 2018

Прв пат сме на саем за домашни миленици и се погоди баш на најголемиот светски саем INTERZOO во Нинберг, Германија.

Слободно можеме да кажеме дека се изгубивме на саемот:))

Огромен, со штандови опремени со опрема за миленици која до сега не што не сме ја сретнале кај нас, туку не ни можевме да замислиме дека може да постои.

Импресиите ни се огромни и се надеваме дека желбите да донесеме дел од асортиманот кај нас набрзо ќе се остварат.

На наше големо задоволство се сретнавме и со претставничките на нашите деловни соработници од Антос, Холандија.