ЛУНА ПЕТ НА ZOOMARK ВО БОЛОЊА мај 2019

Тимот на Луна пет беше на работна посета на меѓународниот саем за миленици ZOOMARK во Болоња, Италија, каде оствари деловна средба со претставници на Champion pet food, производителите на најомилената храна на Вашите миленици, ORIEN и ACANA.