ВО ЛАЈКА ПО ПОВОД СВЕТСКИОТ ДЕН НА ЖИВОТНИТЕ

На 5-ти октомври, по повод Светскиот ден на животните, дониравме 90 кг бисквити и многу пива за нашите крзнени другарчиња од Лајка и им благодариме што одвоија малку време за дружба и игра со нас.

Среќата се дели и споделува, а кога се вклучени бисквити и пивце, тогаш нема крај на радостите.

Им упатуваме искрена благодарност на тимот на Лајка, за овој прекрасно поминат ден.

Нека ни е среќен Светскиот ден на животните!!