Ново

Опрема за одржување на хигиена во домот

CSI Чистач за подови и разни површини

1.100 ден
Ново

Опрема за одржување на хигиена во домот

CSI Отстранувач на урина од теписи

1.100 ден

Опрема за одржување на хигиена во домот

Отстранувач на флеки и мирис

450 ден