Четки и опрема за груминг

KONG Connect Kitty Comber

1.000 ден

Четки и опрема за груминг

Мулти-функционална четка

1.150 ден1.300 ден

Четки и опрема за груминг

Четка + чешел (multi-purpose)

990 ден1.300 ден

Четки и опрема за груминг

Клешти за нокти

850 ден890 ден

Четки и опрема за груминг

Ножици за нокти

750 ден850 ден