Ново
Ново

Четки и опрема за груминг

Мулти-функционална четка

1,150 ден1,300 ден

Четки и опрема за груминг

Гребло со тенки запци L

580 ден620 ден

Четки и опрема за груминг

Четка + чешел (multi-purpose)

850 ден1,050 ден