Ново

Slow feeder и смарт хранилки

KONG Wobler

1,300 ден1,700 ден
Ново

Slow feeder и смарт хранилки

KONG Gyro

1,200 ден1,340 ден
Ново

Slow feeder и смарт хранилки

KONG Rewards Tennis

860 ден1,100 ден
Ново