Slow feeder и смарт хранилки

Тањирче Slowfeeder Greni

1.100 ден1.600 ден

Slow feeder и смарт хранилки

Тањирче Slowfeeder Kena

550 ден800 ден

Slow feeder и смарт хранилки

Slow-feeder Atlanta сиво

1.080 ден1.580 ден