Безбедносно LED светло Melvin

650 ден

Со ова кул LED светло, секаде и секогаш ќе може да го видиш твоето куче, а и останатите ќе го забележат. Лесно се прикачува на ремчето од градник или околувратник со еластичната прерамка, без да смета на секодневните активности.
Се активира со задржување на копчето од страна од 3 секунди и свети на три различни начини. Има три опции на светење кои може да ги подесите според потребата со видливост од 300м. Се исклучува на истиот начин со кратко задржување од три секунди.
Работи на батерија која се полни со USB кабел (вклучен во пакувањето).

Димензии: 4х6 см