Говедски вратен мускул

250 ден

Кога бараш закуска за твоето куче која е 100% природна и издржлива, а да не е пресувана кожа тогаш дефинитивно си на правото место! Дел од говедски мускул во пределот кај вратот кој е целосно дехидриран и термички обработен со цел да го задржи високото ниво на протеини, но и да биде екстра крцкаво и издржливо за Вашето куче. Дополнително овие грицки помагаат во чистење на талогот на забите без да го оштетат непцето.

 

Категорија: Ознаки: , , , ,