Градник Hilo Leather црно

4.530 ден5.150 ден

Овој “Easy Step-In”  градник HILO е направен од мека кожа која идеално пасува на градниот кош со модерен дизајн. Зошто е “Easy Step-In” – бидејќи е ептен лесен за облекување и соблекување, со еден клипер и лепенка. Кучето само ги поставува нозете и градникот сам се мести па затоа е лесен за оние кучиња кои не сакаат да им помине градникот врз глава. Внатрешниот дел е со мек  материјал за што кучето има целосна слобода на движење. Нема никакво триење помеѓу предните нозе, а силата на тегнење правилно се распределува без цела тежина да се потпре на клиперот. Меката кожа е поставена со мек материјал кој доволува кожата да диши.

 

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , ,