Градник Manoa Vario Rapid – портокалова

1.450 ден

Градниците за кучиња стануваат се повеќе популарни бидејќи со нив кучињата имаат поголема слобода на движење и се повеќе безбедни. Кога кучето тегне, тоа го прави од градниот кош а не од вратот каде што е подложно на повреда. Новите градници од Hunter се за кучиња кои сакаат одма да се спремат и да излезат на прошетка. Целата Maui колекција е инспирирана од убавините од Хаваи и ги има сите тие прекрасни и живи бои. Целиот градник е изработен од лесен и мек материјал кој многу лесно се приспособува на телото на кучето.

 

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , ,